To blog or not to blog

Een gezond post-run ontbijtje met aardbeien na een nuchtere ochtendloop. Lekker vroeg om de hitte op haar snelheid te pakken en proberen voor te blijven. Hoewel, om 8u droop het zweet al van mijn lijf.

Waarschijnlijk is dit de laatste blogpost maar ik sluit niets uit. Mijn buikgevoel zegt dat het bloggen over lopen, mountainbike en kajak voorbij is.

Iets kalmere weken zijn nochtans aangebroken. Het academiejaar is onderbroken door verlof en ik heb mijn postgraduaat Digital Marketing mooi gehaald. Voor SEO doeleinden hoef ik niet te bloggen en ik ambieer content noch influence marketing. Vanaf nu richt ik mijn pen exclusief professioneel op SEA, vakliteratuur marktonderzoek (reviews en materiaal ontwikkeling) en digitale marketing strategie.

Maar dus eerst nog een blogje.

Ik ben letterlijk mijn nieuw sportmaatje tegen het lijf gelopen. We lopen, mountainbiken en kajakken samen. Met twee is dat nog zoveel leuker. Deze blog eindigt met enkele beelden. De rest van het verhaal gaat niet euh digitaal. šŸ™‚

(Dit is niet mijn nieuw sportmaatje. Dit is collega Peter met wie ik de Triatlon Door Brugge deed. Hij zwom en fietste. Ik liep.)

Hier is mijn sportmaatje:

See you on the trails!

Auteur: katrn

Passion for trail running, mountain bike and kayak.

3 gedachten over “To blog or not to blog”

 1. Als bloggen steeds als een verplichting voelt of een punt op je toestel do lijstje dan zou ik stoppen. Ik las je graag en gelukkig ben je op Instagram nog wel te volgen. De beelden zullen het in de toekomst steeds vaker winnen van het geschreven woord. Op Insta winnen de filmpjes en beeldverslagen het ook steeds vay van de losse foto.

  Het belangrijkste blijft het genot van het sporten zelf. Alleen of met anderen.

  Wie weet tot ooit ergens. Veel succes en plezier met alles en bedankt voor wat je deelde.

  Groetjes,

  DorothƩ

  (die nu een digitale pauze houdt met enkele uitzonderingen)

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s