Van de nood een deugd maken

Gisteren droeg ik oorbellen. Trosjes azuurblauwe cirkeltjes die stilletjes rinkelden omdat de luchtstroom ze tegen elkaar sloegen. Twee windmobieltjes aan mijn oren. 

Kleine sprankeltjes. Bewust beleefde details in het totaalpakket van een intense, rijkgevulde dag met maar liefst elf lezingen over digitale marketing in travel industry en netwerking. Ik woonde het Travelmedia Congres bij en capteerde de overgedragen informatie en kennis maximaal. Alles ging vlotjes via een funnel in mijn brein binnen. Mens sana in corpore sano, wie zal het zeggen?

Gisteren had ik weer geen tijd om mountainbike te trainen. Het blijft zoeken naar gaten in de agenda. Want gezin en werk gaan voor. Uiteraard.

In short en T-shirt doch uitgerust met pumps en oorbellen, fietste ik met m’n oude stadsfiets aan gemiddeld 20,6 km/u ruim 12 km naar het hotel waar het congres plaats vond. Mijn fietstas bevatte alles om fris gejurkt in de zaal te verschijnen alsof er geen fietsen aan te pas was gekomen. 

En zo kwam het dat ik ondanks het tijdgebrek om echt te trainen, blijgezind en mooi op tijd – zonder fileleed – aan de orde van de werkdag kon beginnen. 

’s Avonds kleedde ik me terug om en fietste even snel naar huis. Zelfde route maar slechts 9 km. Kan je raden waarom ik ’s morgens 3 km meer fietste op dezelfde weg? (Tip: verstrooide professor.) 

Auteur: katrn

Passion for trail running, mountain bike and kayak.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s