Back on track

Hoera, ik ben eindelijk terug op dreef aan het komen. Dat voelde ik dankzij een ochtendlijke 15 km. Het lijkt eeuwen geleden dat ik 15 km liep. Start om 7u45 na heen en weer fietsen met kind achterop en het naar school sturen van andere kids. Eerst 3 km zigzaggend door het centrum van Brugge lopen om de toer van de Vesten te kunnen starten met loopvriendin Joke. 9 km pratend lopen. Over werk en kinderen en de volgende loopafspraak. Afscheid nemen omdat ze huiswaarts afslaat en ik rond af met een solo van 3 km waarbij ik – uiteraard – de heuvels van de molens op- en afren. Afdalen met een huppelgevoel en armen die de lucht invliegen. Dromen van trail running in de bergen.

Concrete plannen want begin juni lopen Runcoach.be en ik samen de Carros de Foc in de Pyreneeën ter voorbereiding van de ultieme uitdaging met Trailrunning Managers. Mijn loopinstinct is helemaal terug wakker.

En daarnet toonde Runcoach.be me de loopkledij die hij voor de Trailrunning Managers besteld heeft.

Zaterdag tonen we dit op de Kick-Off van Trailrunning Managers dus ik moet nog even zwijgen maar zowel de mannen als de vrouwen gaan stralen in hun prachtige trailrunningpakjes.

Kom je zaterdag ook graag kijken op onze Kick-Off? Het project wordt helemaal voorgesteld, je kan de Eurofit testbatterij doen en een loopanalyse laten maken. Stuur mij gerust een bericht via info@runcoach.be.

Auteur: katrn

Passion for trail running, mountain bike and kayak.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s