Trailrunning Managers

trailrunning-managers

Runcoach.be combineert met het parcours Trailrunning Managers een sportieve uitdaging met dynamisch netwerken, lezingen en workshops. De primaire doelgroep bestaat uit ondernemers, hoger kader en (top)managers.

Na een klein half jaar training en coaching wordt in team de Carros De Foc in de Spaanse Pyreneeën gelopen. In twee dagen verzetten we 55 km en 9200 positieve hoogtemeters. Dit is pittig maar haalbaar voor beginnende trail runners maar tevens ook boeiend voor iedereen met trail ervaring.

We verblijven een drietal nachten samen in de Pyreneeën waarvan eentje in een berghut in woeste maar prachtige natuur. Iedereen zal uit zijn of haar comfortzone treden en ik ben zeer nieuwsgierig naar het effect op de groepsdynamiek.

Je leest het goed: we. Ik ga mee lopen. Momenteel stel ik me daarbij de bezemwagen voor. We laten natuurlijk niemand achter.

Runcoach.be en ik zouden het enorm waarderen als je de informatie over Trailrunning Managers doorverwees naar familie, vrienden, kennissen of collega’s. Bloggers die deze post herbloggen, krijgen zeker een wederdienst. Want poets, wederom poets maar dan in de positieve zin. De co-brander in mij gelooft daarin.

We hebben hier ongelofelijk veel zin in en stelden een top cast samen voor de lezingen en workshops. Nog niet helemaal overtuigd? Misschien heb je altijd al eens een praatje willen maken met Dixie Dansercoer, ijsmarathonloper Marc De Keyser of Sandra Bekkari en andere, iets minder bekende inspirerende personen? Klik zeker eens door naar de brochure. En klik eens op de koppeling op Carros de Foc: de hemel op aarde.

Download de brochure.

Schrijf je in.

Wacht niet tot Nieuwjaar met je goede voornemens. Stel nu reeds dit sportieve doel.

Auteur: katrn

Passion for trail running, mountain bike and kayak.

2 gedachten over “Trailrunning Managers”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s