Granola als topper

Het ziet er misschien uit als vogelzaad of doodgewone muesli maar dit goedje is het sterrenstof van een groeiende groep adepten. Het is home made granola. Made by Runcoach.be. Recipe by Sandra Bekkari. 

Bloggen over eten dat je niet zelf bereidde, valt niet mee want ik kan niet uitleggen hoe hij het maakte. Het staat dus in Nooit Meer Diëten 2. Maar als je Google raadpleegt, vind je tientallen recepten voor granola. 

(1 Google search verbruikt evenveel energie als 16 seconden een gloeilamp van 60W laten branden en Google verbruikt evenveel elektriciteit als 200.000 huishoudens.

Het is iets lekker krokant maken met quinoa-vlokken, kokosschilfers en -vet, amandelen, chiazaad, havermout, pompoenpitten op een bakplaat in de oven en dan heb je een pot granola die een drietal weken goed bewaart in een bokaal.

Ik gebruik één eetlepel met bergje (met een torre op zijn West-Vlams) om over mijn fruitstukjes of yoghurt te strooien. Heerlijk en het geeft mijn gezonde tussendoortjes meer body. Het schijnt snel en eenvoudig te bereiden. Aanrader! (Wat had je gedacht?)

Auteur: katrn

Passion for trail running, mountain bike and kayak.

Eén gedachte over “Granola als topper”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s