Lopen in Haspengouw

Vanmiddag genoot ik van een recuperatieloopje met Runcoach.be in Kozen en Wijer in het mooie Haspengouw. Links en rechts van ons zagen we mooie appelgaarden vol grote rode appels   Jonagolds en Elstars en geelgroene Goldens.


We zijn uitgenodigd door HRM 4-3-3 op het bedrijf Fruitsnacks van Karel Paesmans dat bekend is van zijn fruitkorven voor bedrijven bij ruim 3500 bedrijven. Morgen is daar de jaarlijkse appelplukdag waar 4500 mensen verwacht worden. Runcoach.be zal hen opwarmen voor het plukken.

We verblijven in de mooi gerenoveerde vierkantshoeve B&B van Stijn Stijnen: de Pelender. Na het inchecken gevolgd door een vriendelijk onthaal van zijn vrouw en kindjes, trokken we onze loopkleren aan want ergens komen zonder er onze loopsporen na te laten, dat gaat niet. 😉

We hadden tijd voor 6 km. Gemiddeld was dat aan 5’58” per km.


Mijn kilometerteller voor Loop Naar De Maan staat nu op 972 km. Ik denk dat ik mijn uitdaging zal halen. Nog 28 km tegen vrijdag.


Auteur: katrn

Passion for trail running, mountain bike and kayak.

Eén gedachte over “Lopen in Haspengouw”

  1. Wij logeerden vorig jaar in een leuke B&B in Haspengouw. Deze streek leent zich perfect om te wandelen en fietsen, maar ook om te lopen. Overal zie je mooie uitgestrekte landschappen… En als je geluk hebt staan net de fruitbomen in bloei. Prachtig!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s