Woensdag drukdag


Op woensdag geef ik geen les maar regel vanalles en nog wat voor het werk. IT problemsolving, opleidingen trainersschool en sportmanagemenstages coördineren en allerlei gefragmenteerde taken. Kinderen halve dag school, meisjes naar ballet brengen, zelf drumles volgen (AC/DC momenteel) en tussendoor wat sporten zoals een uur grondoefeningen als cross training op het lopen bij Ilse van de Body Lifestyle. Dat laatste is een aanrader voor iedereen want je trainingsniveau is aangepast aan je persoonlijke situatie. Zelfs mijn moeder gaat wekelijks maar het zal deels van haar zijn dat ik veel energie heb.

Zo had ik nog 45 minuten te wachten tot de balletles van de tweeling klaar was. Wat doe je dan? 7 km lopen in het herfstzonnetje langs het kanaal en voelen dat je leeft. 5 minuten en 37 seconden per kilometer. Voor mij is dat rap.

Auteur: katrn

Passion for trail running, mountain bike and kayak.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s