Training geven met Runcoach.be 

Vorige dinsdag mocht ik meegaan met Runcoach.be voor een groepstraining van werknemers van een Oostends bedrijf – Metagenics – die hij begeleidt bij de voorbereiding van de MetaRelax Ostend Night Run. De loopwedstrijd vindt plaats op 24 september om 20u. Je kan inschrijven voor 7, 14 of 21 km in ronden van 7 kilometer.

Runcoach.be liep mee met de basisgroep op de dijk en ik mocht de meer gevorderde lopers op sleeptouw nemen. Hij kan zichzelf helaas niet splitsen dus kwam een assistente goed van pas.

Ik nam mijn lopers mee op het strand. Drie mannen met elk hun eigen loopniveau. Mul zand wegens vloed beloofde een pittig training. We spraken af dat ik bij de traagste man zou blijven en de twee koplopers telkens naar ons zouden teruglopen wanneer ze een golfbreker bereikten. We hadden 40 minuten tijd waarvan we de helft in het zand renden, dan kwam een kort maar lastig stuk richting dijk om op de gele tegels van de zeedijk terug te lopen naar het Kursaal.

Na de looptraining volgde een sessie met verstevigende oefeningen op het strand. Squats, de plank en de stoel. Fitte werknemers die zich na het werk nog naar de dijk reppen om samen te trainen. Hoe mooi is dat?

Wil je meer weten over de workshops, lezingen en begeleidingen voor bedrijven die Runcoach.be op maat aanbiedt onder het motto Boost your health? Maak een vrijblijvende afspraak via info@runcoach.be of bel Dominiek De Meulemeester op 0473/311.023.

Er is ook nog ruimte voor particulieren die gecoacht willen worden bij het lopen of gaan bewegen en gezonder leven. Telkens in het unieke totaalconcept van Runcoach.be met de drie pijlers beweging, gezonde voeding en mentale veerkracht waarbij je stap per stap jezelf doet boosten.

Auteur: katrn

Passion for trail running, mountain bike and kayak.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s