Loslaten en gewoon gaan!

Gisteren ben ik sinds lang terug gaan lopen. De goesting na de looptocht vorige week van Vlissingen naar Veere naar Middelburg was een beetje zoek. Ik denk dat ik mij een looptoerist voelde. Grapje. De combinatie zeil+loopvakantie was intenser dan ik gedacht had.

Blijgezind vertrok ik gisterenochtend voor een loopje van 10 km rond Brugge waarbij ik elke lus, elke heuvel (molens!) en elk stuk onverhard terrein meepikte. Zo weinig mogelijk vlak of op asfalt/kasseien lopen. Gras en aarde. Kiezel en grind.

Ik was ook blij omdat mijn oudste zondagavond terug komt na weken in Engeland. Alleen. Op kot. Zestien en heel alleen gaan studeren en plezier maken in Cambridge. Tegelijk trots op hem dat hij dat kan en bang dat hij je plots niet meer nodig heeft en misschien liever nooit meer terugkomt. Tot er spontaan een berichtje kwam dat hij blij was mij zondag terug te zien.

Auteur: katrn

Passion for trail running, mountain bike and kayak.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s