Vermageren week 3

Als het zo’n heet weer is dat de eetlust eronder lijdt, zijn de vastendagen nog gemakkelijker. Ik zeg weldegelijk nog want het kostte me tot nog toe extreem weinig moeite om op maan- en donderdagen maximaal 500 luttele kilocalorieën tot mij te nemen.

Maandagochtend liep ik 21 km op het strand na een sober ontbijt van twee verse abrikozen en drie amandelnoten. Onderweg knabbelde ik vanaf kilometer 12 op de rest van de 50 gram nootjes.

De lunch was van eigen idee en makelij en at ik om 14u. Ze bestond uit een frisse salade met zoete toets. Roodlof, eikenbladsla, tuinkers en twee abrikozen besprenkeld met enkele druppels kersenvinaigrette.

Het avondmaal werd om 18u door Runcoach.be bereid. Het was een salade van een halve avocado bedekt met roodlof en tuinkers, vergezeld door schijfjes tomaat en echte mozzarella met basilicumblaadjes. Als zomers drankje een glas bruisend water met citroensap en granaatappelzaadjes.

Tijdens de halve marathon op het strand dronk ik een liter water en als kleine zonde halverwege een ijskoude Cola Zero die ik in een winkeltje op de dijk in Middelkerke kocht. Nadien nog een liter water alsook een derde liter toen ik ’s namiddag op het strand lag te bakken. Heerlijk.

Auteur: katrn

Passion for trail running, mountain bike and kayak.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s