Zetelzitten

De enige keren dat ik voor 22u in de zetel ga zitten, zijn het gevolg van lopen. Ook dat is een voordeel van regelmatig te lopen. Je moet tijd inlassen voor een momentje van rust. Hierover had ik het eerder al. Veel moeders rusten nooit. Alsof het werken en zorgen niet mag stoppen.

Ondertussen in het TomTom-verhaal vermeld ik graag dat er zondagmorgen onmiddellijk connectie met de gps-satelliet was. Hoera. Gisterenavond moest ik dan weer wachten op verbinding tot ik twee straten verder gelopen was. Allemaal (stukjes) kilometers die niet op mijn teller voor Loop Naar De Maan komen. Die staat nu bijna op 530 km.

Ondertussen heb ik nog een nadeel van mijn sporthorloge ontdekt dat weliswaar aan mezelf te wijten is. Ik druk te hard op pauze terwijl ik moet wachten aan een groot kruispunt of op m’n loopmaatje bij de start. Resultaat: ik maak een onherroepelijk einde aan de meting van mijn loopje. Dan krijg ik gespleten loopjes. Alsof ik twee keer na elkaar liep. Details, details, ik weet het maar ik ga toch terug gewoon met Runkeeper op de iPhone lopen.

Auteur: katrn

Passion for trail running, mountain bike and kayak.

2 gedachten over “Zetelzitten”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s