Runcoach.be-Lopen in Brugge

lopen kat

Waar is de tijd dat ik een eenzame loper was? De hele winter mocht ik door weer en wind in mijn eentje ploeteren buiten de zeldzame keren dat Runcoach.be meeliep. Ik heb er niet om gedaan maar de laatste keren trainde ik plots met Joffrey, Arno, Dominiek, Kristie, Stefnie. Hoe komt dat?

Ik richtte een praktische Facebook-groep op met de naam Runcoach.be|Lopen in Brugge. Het is een gesloten groep voor mensen die willen afspreken om samen in Brugge te lopen. Dit betekent niet dat het een select clubje is maar wel dat enkel wie lid is van de groep kan lezen wie een loopzoekertje plaatst. Leden kunnen anderen toevoegen en niet-leden kunnen vragen om tot de groep toe te treden maar ik wil wel als administrator inzicht hebben in wie de oproepjes kan volgen. Zo’n oproepje ziet er als volgt uit:

oproepje

Sommigen reageren in de groep zelf, anderen sturen liever een persoonlijk bericht via Messenger of e-mail om concreet af te spreken.

Het kan helpen om met iemand af te spreken om het lopen niet uit te stellen. Eerlijk gezegd loop ik heel graag alleen maar anderzijds mis ik tegelijk sociaal contact door zo vaak te gaan lopen. Vrije tijd is een schaars goed.

Dus: wil je lopen in gezelschap in en rond Brugge? Laat van je horen. Meer zielen en vreugde en zo.

Benieuwd naar dat loopje van zondag? Ik heb het parcours zo gekozen dat bij twijfel een inkorting naar 16 km mogelijk is. Het staat op mijn Runkeeper-routes.

Auteur: katrn

Passion for trail running, mountain bike and kayak.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s