Koolrabi. Again.


Al drie weken op rij zit koolrabi in mijn bio groentenpakket van het Brugs Voedselcollectief en mijn inspiratie begint wat op te geraken. In de wok zijn ze er niet zo gek op maar als soep scoorde de knol vorige week hoog bij de kinderen. Eerlijkheidshalve vermeld ik er bij dat ik de soep omgetoverd had naar een velouté groententomatensoep met veel balletjes.

Tijd voor wat opzoekingswerk in mijn 2 favoriete kookboeken Wilde venkel & rabarber en Lekker ecologisch!


In het eerste boek vond ik niets over koolrabi bij de 500 recepten van Velt stonden een vijftal recepte. Ik koos dit:

Auteur: katrn

Passion for trail running, mountain bike and kayak.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s