TRAIL DES TRAPPISTES: 100Km – 2465D+

40 kilometers trail running in de Luxemburgse bossen rond de Semois waren prachtig. Dit waren er 60 extra.

de runcoach blogt

12141731_681278722007903_9148219371309418589_n[2]

Als runcoach.be is mijn basisconditie wel op peil. Je loopt al eens mee met een klant, organiseert een groepstraining en vindt occasioneel wat tijd om ook nog eens voor jezelf te trainen. Maar of je daarmee echt voorbereid bent op een trail van 100km in de Ardennen, blijft een vraagteken. Ik weet wel dat ik dit kan uitlopen, maar hoe was eerlijk gezegd een raadsel. Vrijdagnamiddag konden Katrien en ik de drukke job en ons groot gezin even achter ons laten, richting Florenville. Een minivakantie. Niet om te niksen, maar om te lopen. Veel te lopen !

We installeerden ons bij aankomst met ons tentje op zo’n 500 meter van de start, die om 4u ’s zaterdagnachts zou plaatsvinden. Na een lekkere pasta in een gezellig restaurant vol enthousiaste trail-lopers, doken we vroeg in onze slaapzak. Om 3u was ik de wekker al voor en begon met de rituelen die bij de start…

View original post 978 woorden meer

Auteur: katrn

Passion for trail running, mountain bike and kayak.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s