Mag ik even jullie aandacht?

Mijn uitdaging om in 7 maanden 1000 km tr lopen en €1000 in te zamelen voor Kom Op Tegen Kanker is pindanootjes in vergelijking met deze. Zal hij het halen?

de runcoach blogt

Goeie dag!

Misschien hoorde je al in de media over de campagne Loop Naar De Maan van Kom Op Tegen Kanker? Ze duurt van 23 maart tot 16 oktober en wil lopers activeren om samen zoveel mogelijk kilometers te rennen en hierbij geld in te zamelen. De opbrengst van Loop naar de Maan wordt geïnvesteerd in klinische studies over het gebruik van niet-terugbetaalde geneesmiddelen voor de behandeling van kinderkankers en zeldzame kankers bij volwassenen.

Zelf was ik snel overtuigd om via deze weg een extra dimensie te geven aan mijn loopactiviteiten. Samen met mijn vrouw Katrien richtten wij het loopteam Runcoach.be op en ik formuleerde de persoonlijke uitdaging om voor KOTK heel wat kilometers bijeen te lopen. Indien ik erin slaag het ambitieuze bedrag van €3300 aan sponsoring te verzamelen, loop ik de Tor des Géants in Zwitserland, Italië. Deze loopwedstrijd van 330km en zo’n 24.000 hoogtemeters in de Alpen…

View original post 509 woorden meer

Auteur: katrn

Passion for trail running, mountain bike and kayak.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s