Lopen met de rem op

  
Gisteren wou ik vertrekken voor een verplaatsingsloopje want ik moest van Brugge in Oostkamp geraken via Moerbrugge. De post lag op de deurmat te blinken. Een grote, witte enveloppe uit Nederland. Het borstnummer voor de Marathon. Verhoogde hartslag. Mijn hoofd duizelde een beetje. Ik zag het zitten!

Ik mocht van Runcoach.be ongeveer 8 kilometer lopen aan 10km/u maar de goesting om te lopen gaf me vleugels zodat ik voortdurend op de rem moest staan. Finaal klokte ik af met een gemiddelde snelheid van 10,2 km/u.  Gek was het om met de rem op te lopen, maar wel een boost voor het zelfvertrouwen. 

Ik testte hierbij mijn nieuwe heupgordel van Salomon uit. Salomon is een topmerk voor traillopers waarbij comfort en superieure functionaliteit gegarandeerd is. Als je lange afstanden loopt, verdraag je geen vervelend schurende materialen. Enig nadeel is de hoge prijs. Je krijgt waar voor je geld maar mijn budget laat niet toe om alle gear van Salomon te kopen, zeker niet hun reeks S-Lab. Dankzij zijn ambassadeurs zoals Kilian Jornet of Anna Frost die ik enorm bewonder, heeft dit merk wel mijn absolute voorkeur. De heupgordel voldeed dan ook aan de verwachting. Grappig detail was dat er zelfs een bh in paste. Ik had bijna overal aan gedacht toen ik ’s ochtends mijn gerief voor na het lopen meegegeven had aan manlief. Verse kleren, wasgerief en schoenen. Maar dat stukje ondergoed was ik dus vergeten.

Vol runner’s high kwam ik op mijn bestemming in Oostkamp. Spijtig dat ik niet meer kilometers mocht lopen. 

 

Auteur: katrn

Passion for trail running, mountain bike and kayak.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s