Loop naar de maan

Vanaf 23 maart tot 16 oktober kan iedereen kilometers lopen voor Kom Op Tegen Kanker met de actie Loop Naar De Maan. Ik maakte een account aan, creëerde het team Runcoach.be en formuleerde mijn uitdaging. Als ik €1000 sponsorgeld verzamel, loop ik 50 kilometer op de volgende North C Trail.

Ondertussen zijn we twee dagen verder, telt ons team van Runcoach.be al elf lopers en werd spontaan €70 gedoneerd voor mijn uitdaging. Als dit zo verder gaat, zal ik mijn doel halen en ontsnap ik niet aan mijn eerste ultra-trail.

Wil je ook met ons meelopen? Graag! Maak je hier je account aan en vul bij team Runcoach.be in.

Volgende week stel ik een communicatieplan op om sponsors te activeren maar houd je vooral niet in en sponsor nu al mee voor goed karma én visibiliteit indien gewenst. Klik op de knop Steun Katrien en haal je betaalkaart boven. Elk bedrag is mooi. Zo ziet dat eruit op mijn account:

lndm

Wat de marathon betreft, ook deze week loop ik naarstig verder. De 15 kilometer van woensdag werden om praktische, werkgerelateerde redenen uitgesteld naar gisteren donderdag waardoor ik twee trainingen op één werkdag had. Niet optimaal. Spierversterkende crosstraining voor de core power in de middagpauze. Lopen in de avond met wat tegenzin maar eenmaal de 6 kilometer voorbij o zo blij.

Daarna gezond eten, een warm bad en op tijd in bed.

Auteur: katrn

Passion for trail running, mountain bike and kayak.

5 gedachten over “Loop naar de maan”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s