Marathon training stava

  • Nog 35 dagen en het is 16 april waar om 11u in Hulst het startschot wordt gegeven voor de Logus De Hoop Marathon. Logus De Hoop is de titelsponsor van de Marathon van Zeeuws-Vlaanderen. Eindmeet: Terneuzen. Verwachte tijd: tussen 4u30 en 5u (voorzichtig, realistisch: trage loper). Eerste marathon van 2 geplande marathons in 2016.
  • BMI: 23,2. Ik ga nu 4 weken proberen om nog een tweetal kilo’s te verliezen. Het was maanden geleden dat ik nog eens op de weegschaal wilde staan maar vandaag wou ik het weten. 67 kilo voor een lichaamslengte van 1m70.
  • Aantal looptrainingen van deze week is 5 plus 1 crosstraining. Maandag 5km in het donker op de Vesten, dinsdag niets, woensdag 10 km overdag rond de Vesten, donderdag Bodystyling, vrijdag 9,3 km overdag in het bos, vandaag 15 km op het strand en morgen 25 km op het strand en de dijk.
  • Werkefficientië: optimaal. Zie verder.

Nog nooit eerder was ik zo efficiënt en productief op het werk. Bvb. Gisteren met de nodige energie 6 volle uren informatica gedoceerd (4+lunchpauze+2), daarna een dik uur gepauzeerd om te gaan traillopen in het bos vlakbij de campus.

Terug op de campus nog tot 19u30 zeer efficiënt gewerkt zodat ik 2 dagen het werk mentaal kan loslaten. Maandag kan ik er dan weer invliegen. Als alle werkgevers dit gegeven zouden inzien… Fitte werknemers! Of het nu gaat over lopen, wandelen, fietsen, bewegen tout court, even het werk loslaten door de benen te strekken en buitenlucht te ademen, verricht wonderen. Runcoach.be helpt mij dit evenwicht te vinden. Hij is dan ook systeemtherapeut van opleiding. Dat ondervind ik in elk aspect van zijn coaching.

Natuurlijk, ik ben zijn vrouw dus per definitief niet objectief maar ik communiceer het toch. Waarom zou ik zwijgen over een prima product dat mijn levenskwaliteit in al haar facetten optimaliseert?

Begeleiding van Runcoach.be is een aanrader voor iedereen: bedrijven én particulieren. Vooral particulieren zoals ik die géén tijd hebben en bijgevolg juist nood hebben aan coaching op vlak van beweging, gezonde voeding en mentale veerkracht – de drie pijlers van Runcoach.be. Ik heb geen tijd om het allemaal zelf uit te vlooien en dan pas toe te passen in mijn leven. Bovendien zou ik dit zelf niet zo goed kunnen.

Hieronder volgen nog twee kiekjes van gisteren in het bos. Zalig toch?


Auteur: katrn

Passion for trail running, mountain bike and kayak.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s