Met dank aan mijn coach!

Vandaag zat ik bomvol energie. Mijn benen schreeuwden gisteren al om te mogen lopen. Maar mijn coach plaatste het lopen pas voor woensdag in mijn agenda.

Omdat hij van dichtbij kon vaststellen dat ik zondagmorgen al compleet gerecupereerd was van de North C Trail, gaf hij deze morgen toe aan mijn smeekbede of ik vanavond toch al 5 km mocht lopen.

Pas om 21u had ik tijd om te vertrekken. Mijn benen leken van mijn lichaam weg te willen lopen. Ik had nooit durven dromen dat ik vandaag en gisteren zoveel energie zou hebben. Ik liep gemiddeld 5:38 per kilometer, oftewel 27’23”.

Het beste bewijs hoe fantastisch goed Runcoach.be het lopen aan de levensstijl van zijn klanten aanpast. Of het nu zondagslopers zoals ik zijn, marathon-dromers, mensen die in beweging gebracht willen worden zonder per sé te gaan lopen of start-to-runners, ieders grenzen worden verlegd.

Wil je ook vleugels krijgen van Runcoach.be en uitvliegen? Contacteer hem of mij. Vooral mensen met tijdsgebrek zullen hun gading vinden.

Auteur: katrn

Passion for trail running, mountain bike and kayak.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s