De molens van Brugge doen

 Désolée, geen foto’s van de windmolens op de Brugse Vesten maar ik ben wel telkens naar boven naar de molens gehold om toch een beetje heuveltraining te genieten. Dus als ik mijn training van deze ochtend kort en krachtig mag samenvatten is het ‘de grote Brugse Vesten met de Molens’. (Mijn coach zegt steeds: onderweg  alles meepakken wat je kan en aangezien ik vandaag niet meer dan 9 km mocht doen was het evident.)

Over twee luttele weken heb ik een date met duin de Hoge Blekker op de North C Trail die start in Koksijde. De laatste echte hoogtemeters die ik liep, dateren al van 15 augustus 2015 toen ik de Iron Trail in Zwitserland liep.

Eerlijk gezegd heb ik geen flauw idee of die 31 km lopen in de duinen zwaarder of lichter zullen zijn dan die 26 km trailen in het hooggebergte.

Ik weet het je na 5 maart te vertellen.

Ik liep dus vanmorgen voor het werk een rustige 9,4 km rond Brugge aan gemiddeld 9,8 km/u. Het was energie bijtanken en genieten.  

Auteur: katrn

Passion for trail running, mountain bike and kayak.

2 gedachten over “De molens van Brugge doen”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s