Volume lopen

  Voor ervaren lopers is het misschien een peuleschil maar ik ben best trots op mezelf. Dit had ik nog nooit eerder gedaan dus persoonlijk heb ik wat grenzen verlegd. 81 km gelopen tussen woensdag en zondag. Met als kers op de taart: 68 km gelopen de laatste 2,5 dagen. 
Vrijdag ruim 27 km in mijn eentje getraild, gisteren ruim 10 km Fartlek intervaltraining en vandaag ruim 30 km trail gelopen met kletsnatte voeten maar niet in mijn eentje. Mijn man liep de volledige afstand mee. Tja, vandaag is Valentijn en wat maakt een mens gelukkiger dan samen door de velden te lopen? šŸ˜‰

  
Voor mij was het de allereerste afstand boven de 30 km. Dertig komma vier kilometer. Wat een kick. Dat ik er 3u29′ tijd voor nodig had, kan mij geen bal schelen. Het is trail lopen Ć©n gezien de voorbije intensieve loopdagen wou ik geen blessures lopen. 

Ik ben wel onder de indruk van het verschil tussen 20 km lopen en 30 km lopen. Het verschil voelt zwaarder aan dan ik kon vermoeden. Dat ik over 2 maanden 42,18 km zal lopen tussen Hulst en Terneuzen, lijkt me nu nog een droom maar ik ben er gerust in. Nu nog even nagenieten van mijn mijlpaal 30. Ik ben gelukkig!

  

Auteur: katrn

Passion for trail running, mountain bike and kayak.

5 gedachten over “Volume lopen”

  1. Wat leuk om je blog te lezen, ook ik ben aan het trainen voor de ZeeuwsVlaanderen marathon, ik was even nieuwsgierig wie er zoal ingeschreven heeft en zo kwam ik hier terecht.
    Succes en wie weet zien we elkaar daar.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s