Meloen vooral water?

  Meloen vind ik een twijfelachtige fruitsoort. Is dat wel fruit? Volgens mij bestaat het vooral uit water maar het ontbreekt mij aan tijd om me te verdiepen in de eventuele weldaden en de geschiedenis der meloenen. Dus vergeef me als het vermoeden dat meloen eigenlijk in een vrucht opgeslagen water is, fout zou zijn. En ook als ik deze voedingswaar hierdoor onrecht aandoe. Zelden hoor ik het woord ‘meloen’ vallen in het kader van voedzaam of gezond. Of ben ik mis? Ik hoor het graag in korte, klare mensentaal.

Auteur: katrn

Passion for trail running, mountain bike and kayak.

2 gedachten over “Meloen vooral water?”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s