Gewettigd afwezig wegens ziekte

Ziehier een extract uit het mailtje van mijn coach. Ik heb geen ander aanvaardbaar beeldmateriaal.

Snotter en snik. Sinds zondag heb ik niet meer gelopen. Mijn eerst geplande training was voor woensdag namiddag tussen twee werkblokken door. Helaas heb ik tussen het werk wat geslapen want keelpijn en koorts strooiden roet in het eten. En neen, dat komt niet door teveel lopen dat ik eens ziek word. Ik ben wel blijven werken deze week maar meer ging niet.

Donderdag weer onmogelijk om te trainen. Mottig en moe. Keelpijn zonder koorts.

Vandaag normaal Fartlek-training na het werk en ik was er mentaal klaar voor, had er ook zin in maar toen opende ik de wekelijkse e-mail van Runcoach.be en besloot zijn raad op te volgen. Training afgelast.

Morgen nog een intense werkdag op de SID-beurs in de Kortrijkse expohallen. Stuur gerust uw kinderen die al aan hoger onderwijs denken. Ik informeer hen heel graag over de opleidingen Sportmanagement en Cultuurmanagement.

Auteur: katrn

Passion for trail running, mountain bike and kayak.

Eén gedachte over “Gewettigd afwezig wegens ziekte”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s