De zone

  
Vandaag bevind ik me in een intensieve werkdag na een lange werkdag met laatavondvergadering gisteren. Om 1u30 in bed, om 6u30 eruit. Kinderen schoolklaar maken en een snelle korte loop voor het werk. 

Snel was het niet, zoals je hieronder kan zien in de statistieken, maar er zijn genoeg andere, werkgerelateerde prioriteiten aan mijn hoofd dus geen tijd om te balen. Ik ben best tevreden met m’n loopje. Buiten de comfortzone ben ik niet geraakt. Dat kon ik niet opbrengen met een werkdag na de boeg en toch een zekere vermoeidheid.

  
In kilometer vijf werd ik even gestopt door een lopende ex-collega die ik jaren niet meer gezien had. Fijn om je tegen het lijf te lopen, Kristien!  

(En nu vlug verder werken.)

Auteur: katrn

Passion for trail running, mountain bike and kayak.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s