Lunchpauze ideaal om te sporten

  Er zijn veel dagen dat ik geen tijd heb voor een lunchpauze. In het beste geval prop ik dan al stappend of werkend een boterham in de mond. Soms is het een knorrende maag rond vier uur waardoor ik besef dat ik noch gegeten noch gepauzeerd heb.
Vandaag koester ik de luxe van anderhalf uur middagpauze. (Stel je voor!) 

De beslissing is snel gemaakt: Fietsen naar de BodyLifeStyle voor een flinke crosstraining. Douche. Terugfietsen naar het werk. Boterham. Helemaal klaar voor de vergadering. Gegarandeerd zonder het suffe klopje waaraan ik vroeger rond half twee wel eens aan kon lijden. Vol energie en goed gezind.

Wat doe jij tijdens je lunch break?

Auteur: katrn

Passion for trail running, mountain bike and kayak.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s