Strand, duinen en spuikom

  
Na een weliswaar leuke fotoshoot van anderhalf uur voor en met Runcoach.be in de duinen en op het strand moest ik eigenlijk een lange duurloop van 120 minuten volbrengen. Ware het niet dat die fotoshoot erg vermoeiend was. Lopen tot alle foto’s in orde waren.  Het was een extra intervaltraining. 

Ik was deze ochtend te vroeg wakker door allerlei stress, ook voor het lopen. Bovendien deed elke spier in mijn lichaam zeer met als toppunt de spieren rond mijn sleutelbenen en net onder mijn ribben. Van het zwemmen? 

Na 7 km moeizaam op het strand en in de duinen werd de training ingekort. In plaats van de voorziene Oostende-De Haan-Oostende werd het Oostende-Klemskerke-Bredene-Oostende. 

Uiteindelijk 14,5 km op de teller maar ik was niet om aan te spreken. Weer het gevoel dat ik het niet kan. En nooit ga kunnen. Dat ik beter wacht met een marathon te lopen tot ik echt tijd heb. Tijd om te trainen en te recupereren. Ik heb geen tijd om te bekomen na een training. Huishouden, werken, gezin. Goesting om mijn smartphone in het zeewater te gooien. Alles en iedereen kon de pot op en de frustratie bracht me aan het huilen. Hoe zal ik ooit 3x deze luttele afstand lopen als ik vandaag ploeterde op 14 km? 

Auteur: katrn

Passion for trail running, mountain bike and kayak.

Eén gedachte over “Strand, duinen en spuikom”

  1. Je hebt nog tijd hé. In her begin kan her natuurlijk niet makkelijk gaan maar je gaat zien dat je conditie gaat verbeteren en dat je het gaat kunnen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s