Boksen tegen de zeewind

  Vrijdag was het lopen functioneel – ik moest me verplaatsen van punt A naar B – wat een aangenaam gevoel was dankzij het nut. Vandaag was het anders. De geplande 90 minuten veroorzaakten een soort schuldgevoel ‘het is maandag en ik zou nu eigenlijk moeten werken’ wat onnozel is want het werk wordt vandaag opgeschoven om ergens rond 22u30 te eindigen. 

Misschien had ik niet zo veel zin in de training: een heen op de dijk van Oostende station met een ommetje op de pier naar Raversijde en na 45 minuten de terug op het strand tot Oostende. Heen en weer levert wel een symmetrische hoogtemetersgrafiek. Dat vind ik mooi.
  
   
 

Auteur: katrn

Passion for trail running, mountain bike and kayak.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s