Brugge-Moerbrugge-Oostkamp

  Gisteren heb ik functioneel gelopen zoals ik dat zelf noem. Ik moest namelijk een verplaatsing doen van ongeveer 10 km zonder over een wagen te beschikken en er stond een rustige loop van 60 minuten geprogrammeerd. De optie fietsen was dus niet van toepassing.
Alzo vertrok ik eerst per fiets naar het werk, voorzien van runners gear als extra bagage. Kledij, schoeisel maar ook een rugzakje. Ik zou me na het werk omkleden, werkkledij en materiaal in mijn kast opbergen om lopend te vertrekken. Sleutelbos, oplader en portefeuille moesten mee, vandaar het rugzakje. 

Ik wou immers tegen 14u45 in Oostkamp zijn waar mijn verse kledij, toiletgerief en auto op me wachtten. De zon scheen alsof het lente was doch de bomen waren volledig kaal. Ik volgde het jaagpad van het kanaal richting Gent en liep een heel stuk voorbij de brug van Moerbrugge om zo terug te keren richting Oostkamp. Anders vulde ik geen 60 minuten op. De tijdsdruk gaf me ook een beetje vleugels.

Het was een extreem drukke dag van werken, kinderen afhalen en brengen, optredens en tot 23u de bar openhouden van het Nieuwjaarsfeestje van de muziekschool. En toch kon ik mijn training doen. Ik moest immers in Oostkamp  geraken. 

Auteur: katrn

Passion for trail running, mountain bike and kayak.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s