Onbekend terrein

 Lopen voor een intervaltraining op onbekend terrein. Ik zweer het je: lopen is totaal niet saai maar één der geneugten des leven.
Mijn dochters moesten in Oostkamp zijn voor een les meerstemmige viool dus plande ik dan mijn training. 5 minuten opwarmend lopen, 5 minuten hoog huppelen, zijwaarts lopen en stretchen en dan 5 keer afwisselend 1 minuut hard lopen en 1 minuut flink doorstappen en dan 10 minuten snel lopen.

Achteraf zag ik dat ik blijkbaar naar Moerbrugge was gelopen. Dat kende ik enkel van naam. Het kanaalpad was me te donker – ik zag letterlijk de grond onder mijn voeten niet – dus doolde ik wat rond.

Ik wou eerst niet starten wegens mentaal moe en dacht: “straks als we thuis zijn” maar ik deed het toch. Gelukkig maar want ik voelde me super goed in mijn vel en hoofd toen ik klaar was. En als kers op de taart kreeg ik bij het omkleden nadien van mijn dochters een prachtig compliment: “Mama, je bent zo gespierd geworden en je buik is zo plat!”. Het gaf me vleugels.

Auteur: katrn

Passion for trail running, mountain bike and kayak.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s