Binnen en buiten de comfortzone

Om vooruitgang te boeken moet je buiten je comfortzone gaan. Laat dat nu net mijn zwakte zijn. Ik vind dat ik al op voldoende vlakken mijn best doe en ben enorm geremd om tijdens het lopen mijn comfortzone te verlaten.

Vandaag moest ik dat niet doen met een rustig loopje van een uur. Maar plots na 8 km kreeg ik een opkicker en stak een tandje bij. Het ogenblik was aangebroken om hem even achter me te laten, die comfortzone.

Auteur: katrn

Passion for trail running, mountain bike and kayak.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s