Strandlopen

 20 km. Km 10: gedaan met genieten. Lege maag. Iemand trek aan m’n staart waardoor ik niet meer vooruit geraak. Km 16: straks mag ik naar de sauna. Km 18: ik ga huilen. Km 19: ik ben de slechtste loper ooit, belachelijk en ik zal nooit een marathon aankunnen. Een computerstem zegt: 20 km. Ik mag stoppen. Niet leuk maar de zee was mooi.

Auteur: katrn

Passion for trail running, mountain bike and kayak.

3 gedachten over “Strandlopen”

    1. Toen ik klaar was met lopen wel. Gehuild van onmacht en frustratie. 2x 20km lopen op 4 dagen was zwaarder dan ik gedacht had. Dacht dat het een makkie ging zijn en ik beter zou lopen dan zondag. Soit. Lesje in nederigheid gehad 😉

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s