Kiezen


Elke dag moet je kiezen. Strategisch, tactisch en operationeel. Kiezen voor het ene is vaak iets anders moeten loslaten maar ik geloof niet in ‘kiezen is verliezen’. Ga voor je keuze. Geloof in jezelf.

Met een boeiende maar super drukke job en een groot gezin vinden velen het vreemd dat ik nog tijd vind om te lopen. Maar het is juist dankzij de levensstijl van het lopen dat ik de energie en veerkracht heb om beide te combineren. Dat ik niet veel tijd voor anderen dingen heb, is een gevolg dat ik er bij neem. Ik kan geen marathon-training van 4x per week lopen, volgen. Daarvoor heb ik geen tijd.

De keuze is gemaakt. Ik zou het liefst de marathon van Zeeuws-Vlaanderen lopen in Terneuzen op 16 april. Dan heb ik nog zondag om te recupereren voor ik maandag weer aan de slag moet.

Morgen ga ik weer 20 kilometer lopen. Op het strand. Dat heeft Runcoach.be mooi ingepland voor deze kerstweek: slechts 2x lopen.

Ik volg trouwens braafjes zijn advies op zodat ik blessurevrij kan lopen. Het is nooit een garantie maar het helpt. Na mijn loop van zondag ben ik helemaal niet stijf geweest. Geen harde kuiten, geen pijnlijke kont.

Hij raadde me af om met compressiekousen te lopen maar ze achteraf te dragen. Bij thuiskomst nam ik een ontspannend bad met jeneverbesolie. Beetje stretchen. Daarna de benen gemasseerd met tijgerbalsem en de compressiekousen aangetrokken en een rustige avond.

Benieuwd hoe ik me morgen tijdens het lopen zal voelen. Ik kan haast niet wachten om te starten.

Auteur: katrn

Passion for trail running, mountain bike and kayak.

4 gedachten over “Kiezen”

  1. Zeer herkenbaar! En naast gezin, lopen en werken wil ik nog tekenen en een sociaal leven onderhouden. Ben op een moment dat het teveel lijkt. Dus bemoedigende woorden: ga voluit voor je keuze. Bedankt. Oh en… Lopen is ook mijn zuurstof! Succes!!! 😀

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s