Slecht lopen beter dan niet lopen?

 De dip is nog niet weg getuige mijn zwakke loop van deze ochtend. Ik wou niet vertrekken, wou zelfs het plan van de marathon afblazen. Dat paste echter niet in het kraam van m’n coach. Hij zei dat ik ging lopen desnoods aan 5km/u.
Mijn schouders deden pijn. Mijn darmen en mijn milt deden pijn. Bij elke stap en elke ademhaling. Na 31 minuten moest ik even stoppen want ik lag dubbel van de krampen. Proberen alle stress los te laten en na 5 minuten terug verder lopen.

Volgende keer beter. Dank je wel coach. Voor het geduld.

Auteur: katrn

Passion for trail running, mountain bike and kayak.

2 gedachten over “Slecht lopen beter dan niet lopen?”

  1. Ja. Ik ben altijd bang, wanneer ik me slecht voel en pijn heb en dan terug ga lopen, dat het dan nog erger gaat worden. Maar ik weet ook wel dat het lichaam tegen een stootje kan (al word ik dan ook een dagje ouder ;-)).

    Succes! Ik ben er zeker van dat je dit kunt…

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s