Prinsessen-bonentaart

 Natuurlijk ga ik zowel van het proces als het resultaat genieten. De gezonde voeding die bij trainen hoort, staat mij geweldig aan.

Eten en drinken plannen en voorbereiden vooral de maaltijden buitenshuis. Vergaderingen met broodjes zoals vanavond. Recepties. Gezellige etentjes met drankjes.

Daar zat ik dan met m’n 2 stukken heerlijke prinsessenbonentaart. Snel gebakken met de overschot bonen van gisteren. Gepimpt met pijnboom-, zwart sesamzaad, pompoen- en zonnebloempitten. De wijn liet ik aan me voorbij gaan. Dat vond ik al een prestatie op zich.

Volgende uitdaging: leren minder eten. Want er mag een kilo of vijf weg. M’n BMI is net geen 24.

Auteur: katrn

Passion for trail running, mountain bike and kayak.

2 gedachten over “Prinsessen-bonentaart”

  1. Veel sterkte !! Van die kilo’s afgeraken is niet evident … !! Paar keer snoepen en er is weer wat bij … Maar om enkele kilo’s kwijt te geraken moet je uuuuren sporten ! Life is not fair ! Veel sterkte en succes ermee … !!

    Like

  2. Inderdaad. Kilo’s… Ze zitten in de weg om goed te kunnen lopen maar het gaat goed. Een week bezig en BMI is al 23.6. Gewoon door op te letten wat ik eet en nauwelijks alcohol te drinken. Doel is geen alcohol meer in de week en max 1 glas in het weekend. Als single malt liefhebber toch een uitdaging op zich. Snoep laten is geen probleem. Ik moet gewoon minder eten.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s